‘Jij mag zijn zoals je bent’ – schilderijen van Saskia Versaan

b135dd7c-88e7-49b8-afc4-2a2a617d7911
‘Jij mag zijn zoals je bent, om te worden die je bent, maar nog niet kunt zijn. En je mag het worden op jouw wijze en op jouw uur.’ (Dr. Anna Terruwe)

Data

Verwacht in 2021

Openingstijden

Nog niet bekend

Locatie

Nog niet bekend

Toegang

Gratis. Doneren door overschrijving wordt gewaardeerd.

Saskia Versaan

Saskia Versaan (1963) schildert zo’n jaar of twintig. In haar dagelijkse werk richt zij zich op persoonlijke groeiprocessen van kinderen en werkt in het onderwijs ook als beeldcoach. Niets in het leven is vanzelfsprekend, stelt Saskia, omdat ze steevast in het leven nieuwsgierig blijft. Zij experimenteert dan ook met schildertechnieken waarmee vormen ontstaan die raamwerken op het leven bieden. Haar kunstwerken zijn met de natuur verbonden en vaak onbewuste herinneringen die tijdens haar reizen over de hele wereld zijn opgedaan. Hier zijn enkele beelden van de kunstwerken van Saskia Versaan te zien.

Quotes

‘In schilderen kom ik mezelf tegen. Schilderen is een persoonlijke reflectie.’

‘Is het werk voor mij nabij of veraf?’

‘Durf ik kwetsbaar te zijn? En wanneer ben ik tevreden?’

Inspiratie

‘Jij mag zijn zoals je bent, om te worden die je bent, maar nog niet kunt zijn. En je mag het worden op jouw wijze en op jouw uur.’ – Dr. Anna Terruwe, psychiater (Vierlingsbeek, 1911 – Deurne, 2004), grondlegster van de bevestigingsleer.

Contact

Stichting Hapsis Utrecht via e-mail KcHaptonomie@gmail.com en telefoon 06-16022909. Gebruik van e-mail heeft de voorkeur.