Uitstel beeldententoonstelling Jan Pijpker

IMG_1688
Jan Pijpker, ‘De wolk’ (zwart serpentijn), 2015

Utrecht, 14 maart 2020

Leuke dingen stellen we allemaal liever niet uit. En dit geldt natuurlijk ook voor het team van Het Hapsis Huis.

Hoewel de beeldententoonstelling van Jan Pijpker eind deze maand, gezien de te verwachten hoeveelheid publiek, binnen de huidige regelgeving valt om te kunnen laten doorgaan annuleren we zijn beeldententoonstelling. Ook al omdat we verwachten dat velen zich zouden kunnen gaan bedenken om dan naar Het Hapsis Huis te komen. Wij vinden dat de werkelijk prachtige beelden van Jan Pijpker dan onvoldoende tot hun recht zouden komen.

De tentoonstelling ‘Dynamisch organische beelden van Jan Pijpker’ in Het Hapsis Huis, voor die gelegenheid gevestigd aan Eemstraat 7 in Utrecht, verplaatsen we daarom naar:

vrijdag 16, zaterdag 17 en zondag 18 oktober 2020
en is op die dagen te bezoeken van 13:00 uur tot 17:00 uur
in Het Hapsis Huis aan Eemstraat 7 in Utrecht.

De eerstvolgende tentoonstelling in Het Hapsis Huis is van fijnschilderes Madelonne Tegelaar. Alle informatie over die activiteit in mei is hier te vinden. We heten jou dan van harte welkom. Na Madelonne verwelkomen we in augustus componist Bouke Hennipman met zijn muziekopstelling waarover de gegevens hier te vinden zijn. Ook werken we aan een verrassingsactie die, raar maar waar, 24 uur in beslag neemt. Meer daarover volgt later.

Vriendelijke groeten en tot ziens!